2008. november 5., szerda

Engem sem kerültettek el:)

A játékba engem Marianna és Silerika is beválasztott, bocsánat, de csak az este vettem észre:( (Én kistudatlan nem tudom, hogyan lehet belinkkelni névvel). Szerintem már körbe ért, így én nem választok már újabb játékostársat.
A 7 dolog, amit szerintem nem tudtatok eddig rólam:
1. Egy német nemzetiségi kórusban énekelek 14 éve, én voltam az első gyerek a kórusban a sok felnőtt között.
2. Olyan vagyok, mint egy csiga, költözök egyik helyről a másikra, jelenleg a 4. lakhelyemen élek, országjáró, éltem Tolnában, Győr-Moson-Sopron és Jász-Nagykun Szolnok megyében, most Somogyban élek, remélhetőleg az utolsó előtti lakhelyem, szemezek Badacsonnyal, egy parasztházba ott az oldalban nagyon el tudnám képzelni az életem, a konyhában kemence, a szobában rongyszönyeg stb.
3. Balaton parton lakom (előtte a Tisza-tónál éltem), de nem fürdök meg szabad vízben, csak hajókázni szeretek, vagy csak úgy nézni a vízet, mert mindig más, nem is gondoltam volna.
4. Rossz időben születtem, szívesebben hordanék farmer helyett "Sissy" féle ruhákat, vagy népi jellegűt. pl. ilyet, amúgy nagyon tetszik a kékfestő, az alsó konyhába kékfestő kiegészítőket tervezek. Persze a lehendő parasztházam konyháját már képzeletbe be is rendeztem, természetesen kékfestő kiegészítőkkel:) Igazi kékfestővel, nem a boltban árult utánzattal!
5. Egyetemistaként nem buliba jártam, mint mások, hanem keresztszemest és gobleint varrtam. 6. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok hangszeren játszani, sem úszni, sem nyelveket jól beszélni, annak ellenére mindegyikkel próbálkoztam és küzdöttem főleg az utóbbival, angolul és németül is csak tudok valamit, de messze van a jól beszéléstől :( , de ami késik nem múlik:) 7. Nem szeretem a hazug, magukat mindentudónak hívő embereket, a világból ki lehetne velük kergetni. Hát hirtelen ez a hét dolog jutott eszembe:)

2008. november 2., vasárnap

Elkészült a varrógéptakaróm felirata...

a takaró első eleme elkészült:)

Én is készítettem címkét

elkészültek a címkéim, látszik, hogy hol érte a nagyon meleg vasaló, megvan ennek is a trükkje:) sok színű szalagot vettem :) így meglesz majd az összhang :)