2010. március 31., szerda

Pénztárcák

Ezeket a kispénztárcákat készítettem ma, macis kistulajdonosoknak, vagy maci szerető nagyoknak, a virágos bármelyik korosztálynak.

2010. március 28., vasárnap

Mai egyszemélyes KV-m

Ma kistulajdonosoknak készítettem apróságokat, mert rájuk is kell gondolni!

(A lángos finom volt, így az igazi karcagi módon, szerintetek lehet kapni a lángosonál ilyet? Majd ha a parton kinyítnak az üzletek, megnézem. Kicsi az esélye!)

2010. március 27., szombat

Tatabányai KV helyett

Én nem tudtam elmenni a KV-ra, mert hát a MÁV néha közbe szól, egyesek ismerik a történetemet ,ami két éve történt velem, így ma meg sem kíséreltem vágányzár mellett útra kelni. Így itthon csináltam bánatomban egy egyszemélyes KV-t, és ezeket készítettem el teljesen, és van amibe csak belekezdtem, de hát holnap is lesz nap, és egyszemélyes KV, ja és lángos, tehát holnap Karcag után szabadon nap lesz.

(Lehet, egyszer többszemélyes KV-ra felfejlesztem az addigi egyszemélyest, és akkor a MÁV velem! nem tud kibabrálni.)

2010. március 25., csütörtök

Zsepitár a kékség kollekcióba

Tegnap a zsebpénztár, ma a zsepitár készült el a kékségből, sajnos ma már nem tudom a kollekciót folytatni, mert a kisdiák, már mint én iskolába megy. A rádióban hallottam, hogy reggel óta 1 órát (!) késnek a vonatok Budapest-Nagykanizsa vonalon, tehát mire hazaérek nem hiszem hogy lesz kedvem a folytatáshoz, legjobb esetben is 8 körül érek haza, de ha késik, ami szinte mindennapos akkor természetesen később, bár sokszor nem értem én ezeket a késéseket no de mindegy, reggel romlott el valami, és azt mondják 24 óra kell, hogy helyreálljon a menetrend, én bízom benne, hogy elegendő 12 óra. De milyen jó lenne, ha lenne egy töltős varrógépem, és amíg várok addig is lehetne alkotni, biztos néznének rám furán ha kipakolnék a vasútállomáson, vagy hoznák a sárgakönyvet egyből. De sajnos nincs, talán egyszer valaki megalkotja, és akkor milyen jó lesz :) Amíg nincs ilyen varrógép, addig marad a tanulás, vagy az újabb ötleteken való gondolkodás.

2010. március 24., szerda

Ma egy zsebpénztár született

Ma egy zsebpénztárat készítettem, olyan igazi csajosat, rózsaszín a belsője és a szegője, tettem rá egy kis díszt is, az eddigieken nem volt dísz. Nekem nagyon tetszik, lapos, pici, olyan igazi zsebpénztár, kislányok zsebpénze, vagy nagylányok kávépénze jól el fér benne.

2010. március 23., kedd

Újabb varróstáskák készültek

Két újabb virágos varróstáska készült az elmúlt napokban, a múltkori mintájára.

2010. március 15., hétfő

Tavaszi táska

Már nagyon várom a jó időt, a tavaszt, bár szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Ma egy vidám, tavaszi táskát készítettem, hátha meghozza a tavaszt. Szegény madárkák hívogatják már nagyon. Néhány virág is mutatja, hogy ideje lenne előbújni. No és a barkánk a kertben nagyon szép már.

2010. március 14., vasárnap

Hétvégém

Tudom sokan mentek hosszú hétvégére, vagy csak úgy kirándulni, én se hosszú hétvégére, se kirándulni nem mentem, ehelyett alkottam, szabtam, varrtam. A már említett kedvenc szürke kollakcióm bővítettem néhány darabbal, lesz még folytatás, csak az anyag mennyisége szab határt.

Szeretek varrni, de szabni nem annyira, ezért úgy gondoltam szabok egyszerre többet, így csak vasalásra és varrásra várnak ezek az anyag darabok. Mivel egyszerre többfélét szabtam ezért feliratoztam őket, így később is tudom, hogy mit varrjak belőlük.

Megmutatom a segítőimet, akik nélkül nem jönnének létre az alkotásaim. Ők figyelik minden mozdulatom, remélem jól figyelnek, hogy amíg alszom egyszer csak besegítenek. :)

Pingvin Petit Anyuskám készítette nekem egy nem sikerült egyetemi vizsga után, Petivel csalt mosolyt az arcomra. Akinek kicsit ödémás a lába, és sörhasa van. :)

2010. március 13., szombat

Játék Ágónál

Játsz te is Ágó ajándékéért, találd ki Te is hova megy a portékáival. Én tudom melyik szép városba megy!

2010. március 12., péntek

Rózsás apróságok

Megint néhány apróság, most rózsás anyagból, a szürke nagy kedenc lett készítés közben.

2010. március 9., kedd

Virágos varróstáska

Hogy minden egy helyen legyen készítettem egy varróstáskát, persze nem magamnak, hanem azért, hogy másnál is egy helyen legyenek a varrós dolgok.

Nosztalgia tárca kicsit másként, jó pár tárcát elkészítettem már, ideje volt kicsit változtatni, kissé bugyros lett, olyan kis romantikus, alacsonyabb, és "pufibb", mint az eddigiek.

2010. március 2., kedd

Néhány apróság

Ezeket az apróságokat készítettem múlt héten.

Sajnos ez a kék anyagom elfogyóban, utánpótlás nem sikerült szereznem még, de remélem valahol rálelek.

Két neszesszer a mályva szín világában.