2009. január 16., péntek

2009-es év tervei

SILERIKA tette fel a kérdést nekem.
Tervek mindig vannak, csak néha közbeszól valami, vagy valaki és nem tudom megvalósítani:(
- Egyik és legfontosabb, sikeres vizsgák, és júniusban a záróvizsga is sikeres legyen, majd szeptemberben elkezdeni a következőt.
- Eljutni minél több közös varrásra, mert tavaly 3 helyre is készültem nagyon, egyiket a tanulás, egy másikat a MÁV, a harmadikat a munkahely nem engedte, hogy odaérjek.
- Szeretnék kialakítani egy jó kis varrós helyet, volt egy jó kis polcrendszerem, de tavaly kaptam egy új varrógépet így az aszal kicsi lett, kényelmetlen. Jó úton járunk felé az alsó szint most kerül átalakításra és ott szeretnék kialakítani valami kis jó varrós szobát.
- Ha már a varrásnál tartok, szeretném a terveimet megvalósítani, mert vannak, anyag is csak idő nincs sokszor. Jó lenne befejezni a félkész kézimunkákat, vannak amelyikek évek óta ott vannak, mert jött egy másik ötlet és azt csináltam. (Ha valaki tud tippet, hogyan lehet 24 órából többet csinálni egy napba, akkor legyenszíves ossza már meg velem is. :) )
- Szeretném, ha lenne időnk eljutni egy hosszú hétvégére valahova pihenni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ami úgy jó lenne, ha megvalósulna.

4 megjegyzés:

Silerika írta...

Szép terveid vannak, sikerüljön mindet megvalósítani. Sajnos időt nem tudok én sem adni, az estéket nyújtom egy kicsit hosszabbra.

Lonci (Győr) írta...

Szia!
Ezeket a körkérdéseket én azért nem szeretem, mert olyannak hat, mintha újévi fogadalom lenne. Megtanultam, hogy nem fogadkozom, hanem tervezek és alkotok. Neked azért sok sikert a terveidhez.

Lonci (Győr) írta...

Kellene a mélcímed. Nem érem el a tiedet.A szabásmintát csak privátban tudom elküldeni.

Marvika írta...

Köszönöm Lonci, remélem sikerülnek a terveim, én is igyekszem a terveim megvalósítani!

Mailcímem: marvika@citromail.hu