2010. április 20., kedd

Így április közepén kissé elhavazva

Egy ideje nem írtam, csak Silerika díját köszöntem meg. Kissé el vagyok havazva, pedig nem futkos mellettem egy gyerek sem akkor mi lenne, hát nem tudom.
A fene egye meg, mindennap olyan gyorsan repül, egyszerűen csak azt veszem észre, hogy még csak most keltem fel, de már fekszem is le, pedig nem alszom sokat.
Voltam vásározni, az idő nem volt kegyes hozzánk sajnos. A portékáim és Anyuskám portékáinak egy része.

A kedves pad társam segített sátorhoz jutni, hálából készítettem a lányának egy zsebpénztárat, nagyon tetszett neki.

Készítettem néhány apróságot a vásárra, igaz nem tudtam elkészíteni mindent amit terveztem, mert hát ugye néha sokat akar a szarka, de nem jön neki össze, hát én is így jártam.

A tavaszi madaras táskám megvette egy kedves vásárló a Meskán és rendelt hozzá magának egy és a két barátnőjének egy-egy nosztalgia tárcát.

Horgolótű tár egy kedves Meska vásárló megrendelésére készült!

Már készülök a következő vásárra, ezek a következő vásárba jönnek velem, de remélem lesz még társuk.

Igazán megkönnyíthetné az életem valami angyal, aki segít a fránya tanulásban, ezért várom az angyal jelentkezését, már csak bő év, és talán túl leszek ezen is. De hát a jó pap is holtig tanul, bár én nem vagyok pap, de nekem sem árt meg a dolog. Csak legalább hasznosítható dolgokkal tömetnék meg a fejünket, nem is szólnék egy szót sem. De amikor a tanárok elmondják, hogy soha az életben nem fogjuk használni ezeket a butaságokat, hát így azért sokkal nehezebb elképzelni az amúgy is elvont dolgokat, és nem is beszélve a megtanulásukról. Várom azok jelentkezését is, akik láttak mostanában váltót (na nem az autó sebességváltójára gondolok).

5 megjegyzés:

Abile írta...

Óhhh, mennyi mindent varrtál!! Szerintem inkább hozzád mehetnének az angyalok valamiféle továbbképzésre, hogy hogy csinálod ezt!

Marvika írta...

No én nem is a varrásban szeretnék segítségek kérni az angyaloktól!

Silerika írta...

Nem tudom, hogyan csinálod??! Ennyi mindent én egy év alatt varrok meg. Igaz dolgozom, meg terelgetem a családot is! Váltót, meg angyalt nem tudok küldeni, de megy ez Neked egyedül is!! Sok erőt, és sikert a tanuláshoz, és a varráshoz!! :o))

Marvika írta...

Silerika!
A titok, hogy én nem járok el itthonról napi x órát dolgozni, helyette itthon gyakorlom a számvitel rejtelmeit egy cég nem kevés számlájái könyvelem. Hetente kétszer elutazom Siófokra, hogy szívjak egy kis Balaton fővárosi levegőt, na és persze, hogy okosabban üljek este fel a vonatra, itthon tanulok, ami kissé elvont most, pl. váltó leszámítolást, ezért lennék kiváncsi kifogadott, vagy kitől fogadtak el valaha váltót.
Igyekszem varrni mindennap, hogy a kedves vásárlóim minél több portéka közül tudjanak választani, már néha a sok közül nehezen megy nekik.
Hát kb. én ezt így csinálom. Valamint, mint mindenki más a háztartási munkákat is csinálom.
De ha mennem kell valahova rendszerint rohanok, mert még ezt megcsinálom, meg azt, így a buszhoz általában rohanok, rekord idő 5-6 perc az állomás, az emberek gondolják, és úgy sportolok, hogy táska van a kezemben vagy a vállamon :)Majd lehet benevezek valami gyalogló versenyre, már edzek rá :)

Silerika írta...

:o))