2011. szeptember 24., szombat

Ma bonyhádon jártam ismét

Huu, de gyorsan repül az idő, eltelt egy év, és megint Bonyhádon találtam magam egy közös Helén tehénke varráson.
Már a regisztrálás is rendhagyó volt, a gyorsabbb regisztrálás érdekében nem a kitűző (lásd bal felső tehénke) és az egységcsomag átadásakor jegyezték fel a résztvevők névsorát, hanem mindenki saját maga írta fel az egységcsomagban található papírkára és dobta egy dobozba a nap folyamán.

Az egységcsomagban Helénke tehénke összeállításához szükséges alapanyagokat, leírást találtuk (jobb alsó sarok).

Az idei terülj terülj asztalka sem maradt el, természetesen kellően felcimkézve, na ná, hogy tehenke fejalakú papírkára felírva:)

A bonyhádi szorgos kezek most sem pihentek az elmúlt évben, egy csodás kiállítást állítotak össze, csak néhány szépséges alkotást mutatok, ha választani kellett volna közülük, hát fejtörést okozott volna.

Nem sokára itt a karácsony, és aki volt már a Foltmolyok kiállításán tudja, egy sarok a karácsonyé, néhány munka a karácsonyi sarokból:

Pillanatképek mutatják ismét nézelődtek és naná hogy vásároltak a közös varráson megjelentek, varrni is varrtak, de nem sokan szerintem, de akkor miért nem közös vásárlásnak és beszélgetésnek nevezik ezt az eseményt?

Ötletbörze is volt most is, többek között csavart neszik, pénztárca, karácsonyidísz (annyira bámultam, hogy a fotó elmaradt), és egymás táskái, dolgai megcsodálása, minták cserélése.

Tombolát is lehetett venni, annyian megszerették volna nyerni a fődíjat, ami rendhagyóan nem egy takaró volt, hanem egy úti készlet, hogy elfogyott a tombola, de ez sem okozott gondott a szervezőknek, néhány perc múlva ismét lehetett vásárolni, és reménykedni a fődíj megnyerésében.

Köszönjük a mai napot a Foltmolyok szorgos kezeinek, hogy ma is együtt tölthettük a napot, jövőre találkozunk újra!

Nincsenek megjegyzések: