2009. május 26., kedd

Szöszmöszös...

Nem tudom ki hogy van vele, de ha varrok, nem kell sok idő, de cérna darabok, hulladékok halma kerül a szemetesembe, ami eddig pillanatok alatt tele lett (vagy a szemetesem volt kicsi, vagy én csináltam sok szemetet, hát ezen majd még gondolkozom), na ennek vettettem most véget, varrtam egy jó nagy szöszmöszöst, a virág majd tűpárna lesz és lógni fog az asztalon, csak most még a varrós részem nincs teljesen kész, így a szöszmöszöst csak így tudom használni, sima szemetesként.

7 megjegyzés:

Silerika írta...

Ügyes vagy, jó a szöszmöszgyűjtőd!
A képeidet, ha nagy méretben fotóznád, és a feltöltésnél a "semelyiket" választod, az ilyen kíváncsi fáncsik nagyobban is megleshetnék. :)
Nekem van egy jó kis műanyag vödröm, valami italt reklámoz, nem is tudom kitől kaptam, ebbe szöszölök. Igaz nem foltvarróhoz méltó, de működik!

Jutus írta...

Nagyon aranyos lett a szöszmöszölőd,azt hiszem nekem is ideje lesz készíteni valami hasonlót.Nagyon tetszik!:)

Marvika írta...

Nekem az anyag tetszett meg nagyon, ebből lesz a kollekció többi része is:)

Köszönöm a tippet, hogy csináljam!

Abile írta...

Nagyon tetszik ez az anyag, valóban érdemes lesz egy egész kollekciót készítened belőle! :o)

Marvika írta...

Az anyag újból felhasznált, egy paplan huzat volt, úgy turiztam, megláttam és ezt nekem meg kellett vennem.

Silerika írta...

Ügyes vagy, ha ilyen kincset leltél! Néha én is keresgélek. Várom a többi darabot a kollekcióból :))

Marvika írta...

Én mondhatni rendszeres turis vagyok, szinte nem telik el hét mostanában, hogy nem turiznék, tegnap is szedtem össze két tuti huzatot. Olcsóbb, mint a méteráru, és ezeknek nagyobb eséllyel nem lesz gond mosáskor.
Én volt, hogy kész függönyt turiztam, 2500 Ft-ért, csak kimostam kivasaltam, és tehettem fel, ennyiért anyagot nem tudtam volna venni!
Mostanábban a piacon métárut is lehet venni kilóra.
Vettem én már turiban gyönyörű asztalterítőt, újat, még az eredeti ára is rajta volt (DM 9,99- ami nem most volt, hogy ilyen áron lehessen venni valamit).