2009. augusztus 1., szombat
"Karcagoló lángos"
Én nem voltam Karcagon táborozni, de Juhizsnál olvastam, hogy a lángost nem mindenki a szokásos feltéttel eszi (tejföl, sajt, bolognaival töltve - itt a Balaton parton láttam először, lekvár - mert biza bármilyen furán hangzik sokan eszik lekvárral, mikor először hallottam róla, hát furán néztem, de végülis olyan mint a fánk, csak kicsit más a nagysága, na meg egy kis cukor hiányzik a tésztájából), hanem lehet ezt vitamin dúsan is, hát én ma kipróbáltam, és nagyon ízlett, sajnos kép nem készült, mert a lángos melegen jó, és gyors "felfaltam" :) Az általa írt dolgokat tettem rá, először is egy kis fokhagymával megkentem, majd tejföllel, és jöttek a zöldségek - paprika, paradicsom, uborka, vöröshagyma, és tettem rá egy kis sajotot is. Aki szereti a zöldségeket, és a lángost is, annak biztos ízlik ez a "Karcagoló lángos" is. Köszönöm Juhizs, hogy megosztottad velünk!
Címkék:
Így főzök én
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Örülök, hogy bővült a karcagi "vitaminos" lángos rajongóinak tábora :-)
Megjegyzés küldése