2009. július 31., péntek

Hát nem is tudom...

Tényleg nem találok szavakat, azzal kapcsolatban, hogy, ma visszahozta a postás a meglepi ajándékot, mert a címzett ismeretlen! A kapott emailból nyomtattam a borítékra a címet! Azt hiszem, hogy jól elvette a játéktól ez most a kedvem egy darabig, pedig már a következőre készültem egy nagyon jó kis meglepivel! :(

9 megjegyzés:

Silerika írta...

Óóóó! :((

Kaoka írta...

Mondanám, hogy küld hozzám biztos nem fog visszamenni. :)Még úgysem nyretem egy játékban sem.
Valami félreértés lehet. Remélem megoldódik a rejtély.

hildiko írta...

Tőlem sem ment volna vissza!!!
Pedig már Én is úgy vártam a vigaszdíjat. Ne keseredj el, biztos van valami oka.

Üdv: Ildikó

szkornelia írta...

Marvika, nem talalok szavakat! Meg csak ertesitest sem hagyott itt az atkozott posta. Nem regen lakok ezen a cimen, es a kulso csengonel csak a parom neve van kint. Viszont kaptam mar ide levelet es csomagot is, ugyhogy nem tudom mi tortent. Nagyon szomoru vagyok, mert minden este nagyon vartam, hogy van-e ertesites a meglepirol. :(

bruercsi írta...

Na, látod!! Ne keseredj el! A posta sok trükköt ad elő! Nagyon a bögyömben vannak!!!!

Marvika írta...

Hát én is nagyon szomorú vagyok! :(

Juhizs írta...

1. Soha semmit ne adjál fel elsőbbségivel, mert az egy átrázás.Nem akarom nyilvánosan leírni, hogy miért, de postáskisasszonytól tudom, - tehát, erre többé ne költsél plusz pénzt.
2. Szépen tessék bemenni a postára a csomag papírjával és reklamálni, hogy kifizetted a kézbesítési díjat és nem kézbesítették a címzettnek, nem érdekes, hogy nem volt az ő neve kiírva, akkor is be kellett volna dobni egy értesítő cetlit a nevére.
3. Ne hagyjátok magatokat, ha mindig mindent hagyunk, hogy megtegyenek velünk (közhivatalok, közszolgáltatók) akkor a helyzet nem fog változni, örökké így marad.
4. Kérj tőlük szépen kártérítést, vagy a következő csomagot ingyen kell elvinniük. (Most lényegtelen, hogy kis összeg volt-e a pénz, amit fizettél, a lényeg, az egy elvi kérdés).

Marvika írta...

Köszi Juhizs, hát nem tudom mennyire kis összeg 800 Ft, nekem nem annyira, főleg, mert visszajött! Én még így nem jártam!

Juhizs írta...

800.-Ft nekem se kis összeg - én nem hagynám annyiban.